domingo, 15 de noviembre de 2015

DEMÒCRATES , UN NOU PARTIT PER A UN NOU PAIS

En les ultimes setmanes s'ha conformat per mitjà del seu congrés fundacional el nou partit al que pertanyo, Demòcrates de Catalunya. 
Mes enllà de les emocions que venen del mes de juny quan un nombre important de companys i companyes vam deixar el nostre antic partit, puc afirmar que els primers passos d'aquest projecte han estat apassionants. Tal i com algú a esmentat Demòcrates es l'start up de la política catalana o també el primer partit creat a la Catalunya post procés, en tots dos casos es un motiu d'orgull estar en el principi d'aquests partit.
He pogut gaudir de la gènesi d'un projecte polític fresc, nou, innovador, modern, que supera els clitxes clàssics de la política catalana, l'obsessió de l'enfrontament dretes esquerres, mes propi de la guerra freda . Un projecte radicalment democràtic per un nou país. Un nou pais que volem mes just i un partit que amb una visió ideològica que bascula entre el socialcristianisme i el social-liberalisme i te l 'objectiu d'abraçar el centre polític del futur estat català. Aquesta centralitat moderna, i radicalment democràtica que vol treballar per la justícia social, per una economia socialment compromesa amb les persones i el pais, que defensi un creixement mediambientalment sostenible, que lluiti per millorar el benestar de tots els catalans, que faci una societat mes culta i amb una educació d'alta qualitat que arribi a tothom i sigui el motor del nostre progrés col-lectiu, que faci del coneixement la nostra palanca de creixement i canvi social, tal i com succeeix als països mes avançats socialment d'Europa.
Comencem a caminar plens d'il-lusió , energia , idees i ganes de fer bona política.

No hay comentarios: